ArtClick | Tabla click de la RoofArt – Preturi
ArtClick | Tabla click de la RoofArt – Preturi cu livrare gratuita. Furnizori tabla: SSAB Suedia, VoestAlpine Austria, Arvedi Italia.
ArtClick | Tabla click de la RoofArt este produsa din trei tipuri de tabla, GreenCoat Pural BT de la SSAB Suedia (inscriptionata pe spate de catre otlearie), V-Matt Hight Durable Polyester de la VoestAlpine Austria, Mat Extra produsa de Liberty Galati. Se produce la lungimea dorita, in patru modele, la acelasi pret.
Lista de prețuri in Lei cu TVA inclus:
Pret/mp | Denimire produs | Specificatii tehnice | Grosime nominala | Grosime vopsea | Garantie |
67.5 lei | Tabla Artclick -GreenCoat Pural BT Origine tabla: S.S.A.B. SUEDIA | 275g Zn/m2; 50µm; SSAB GreenCoat Pural BT. (RAL 3009, 7016, 8017, 8019, 9005) | 0.53 mm | 50 qm | Garanție anticoroziune: 50 de ani Garanție la culoare: 35 de ani |
62 lei | Tabla Artclick – V-Matt; Origine: VoestAlpine Austria | 225g Zn/m2; 35µm V-Matt High Durable Polyester (Vopsea ICE) RAL: 7016, 8017 | 0.5 mm | 35 qm | Garanție anticoroziune: 20 de ani Garanție la culoare: 15 de ani |
56 lei | Tabla Artclick -Mat Extra Origine tabla: Arverdi Italia | 225g Zn/m2; 35µm; Mat Polyester; RAL: 3009, 7016, 8017, 8019, 9005. | 0.5 mm | 35 qm | Garanție anticoroziune: 20 de ani Garanție la culoare: 15 de ani |
- preturile sunt in lei si contin TVA.
- transportul este gratuit.
- pentru cantitati mari, veti primi o reducere suplimentara.
- preturile sunt calculate la cursul Euro de 4.95 lei.
- pot exista promotii pe parcursul anului, de care veti beneficia.
- Lista de preturi este supusa unor termeni si conditii.
- Preturile sunt valabile pentru toatele cele trei modele de presare
Varianta pentru acoperișurile cu pante lungi și pereții fațadelor, tabla click reprezintă alternativa economică la tabla fălţuită în primul rând doarece sistemul de producție este automatizat, montajul este mult mai rapid, iar aspectul exterior, final, este unul asemănător – în special în cazul modelului fără cute.
De ce este tabla click un produs economic în comparație cu tabla fălțuită
Pentru producerea tablei fălțuite se folosesc mașini acționate manual direct pe șantier, iar priceperea și dexteritatea montatorului sunt esențiale. Mai mult de atât, aceste utilaje au o capacitate de producție cu mult mai mică raportată la aceeași perioadă de timp, față de liniile de producție automate pe care se formează tabla click.
Mai multe despre tabla suedeza GreenCoat Pural BT, gasiti pe pagina producatorului de tabla:
https://www.ssab.com/ro-ro/marci-si-produse/greencoat/produse/pural-bt
Mai multe despre tabla produsa de VoestAlpine Austria, gasiti pe pegina producatorului de tabla:
https://www.voestalpine.com/colofer/en/Product-overview/Construction-industry/colofer-R-MATT
Utilajele pentru producția tablei click sunt programate prin setarea unor parametri (modelul privind numărul de cute, lungimile panourilor, numărul de bucăți etc.), variabile care stabilesc modelul final de tablă cu click.
Soluția practică pentru acoperișuri și fațade
Tabla click este un material inovator, care se caracterizează prin faptul că panourile metalice sunt prevăzute cu un sistem de îmbinare de tip click sau sistem de clipsare. Acest sistem permite o instalare rapidă, cu rezultate excepționale din punct de vedere al designului, datorită aspectului minimalist, modern.
- Soluţia pentru acoperișurile cu panouri lungi
- Alternativa economică la tabla falţuită
- Montaj prin sistem de clipsare
- Sistem etanș cu prinderi ascunse
- Panta minimă de montaj 8° și maximă 90°
- Lațime totală panou 540mm, lățime utilă 510mm
- Lungime maximă 6000mm
- Grosime minimă tablă de oțel 0,50mm
- Disponibilă la comandă în 4 modele în funcție de numărul dorit de cute profilate pe suprafața panourilor
Livrarea se face gratuit in judetele: Cluj, Bihor, Salaj, Satu-Mare, Maramures, Bistrita Nasaud, Alba, Mures, Sibiu, Brasov, Hunedoara, Arad, Timis, cat si in oricare alt judet din Romania.
Termenu de onorare este 4-10 zile de la lansarea comenzii cat si a avansului.
TRANSPORT ȘI DEPOZITARE
- În cazul colectării cu mijloace de transport proprii, mașina trebuie să aibă o platformă de încărcare deschisă.
- Pe șantier, panourile trebuie depozitate in ambalajul oferit de fabrica, la umbra. Depozitarea în astfel de condiții nu trebuie să depășească 3 săptămâni de la data fabricației. După acest timp, ambalajul trebuie îndepărtat pentru circulația liberă a aerului. Timpul maxim de depozitare nu trebuie să depășească 6 luni de la data fabricației pentru mentinerea garanției.
- Foliile de protecție sunt utilizate pentru a proteja și mai mult foile acoperite de deteriorări mecanice, solicitări și impacturi care pot apărea în timpul transportului, manipulării sau profilării. Foliile de protecție elimina riscul deteriorării, aveți in continuare obligația de a proteja în mod corespunzător foile în timpul depozitării sau al manipulării.
- Se recomandă manipularea treptată a foilor de tabla, element cu element, înainte de fixarea acestora pe perete și/sau acoperiș. Îndepărtarea foliei de protecție de pe suprafața foii ar trebui să aibă loc în termen de trei săptămâni de la data fabricării foii de metal dacă mărfurile sunt depozitate în mod corespunzător, adică la o temperatură pozitivă, fără umiditate ridicată, fără lumina directă a soarelui. Nerespectarea condițiilor adecvate de depozitare a mărfurilor reduce timpul de înlăturare a ambalajului de protecție la trei zile de la data livrării mărfurilor.
- Depozitarea necorespunzătoare poate provoca dificultăți în îndepărtarea foliei de protecție care poate lăsa urme de adeziv pe foile de tabla.
ÎNTREȚINERE ȘI SPĂLARE
Pentru a prelungi termenul de valabilitate al acoperișurilor și fațadelor din foi acoperite, acestea ar trebui inspectate și întreținute în mod regulat.
- O dată pe an (de preferință primăvara), acoperișul/fațada trebuie revizuită pentru detectarea timpurie a posibilelor daune.
- Curățarea tablei – Acoperișurile/fațadele din tablă necesită curățare cel puțin o dată pe an. Murdăria depusă poate provoca decolorarea inegală a culorii (rezultatul razelor ultraviolete inegale), precum și reducerea rezistenței la coroziune (murdăria reține umiditatea de pe suprafață, afectând-o treptat).
- Zonele murdare și colorate pot fi curățate cu o perie moale și apă (temp. max. 60 °C). Dacă este necesar, un detergent ușor (pH 6÷7, soluție max. 10% ) poate fi adăugat în apă. Apa presurizata (max. 100 bar) poate fi folosita si pentru curățare, dar jetul de apa nu trebuie folosit prea aproape de suprafața foii (min. 30 cm) si nu trebuie sa fie perpendicular pe suprafață. La fitinguri, jetul de apă trebuie îndreptat în jos, astfel încât să se evite apa presurizată în golurile din jurul fitingurilor. Acoperirile vechi trebuie manipulate cu precauție extremă. Spălarea trebuie efectuată de sus în jos și întotdeauna zona curățată trebuie clătită bine imediat cu apă curată.
- Nu utilizați pulberi pentru spălare, solvenți nitro, soluții de clor, remedii aromatice, precum și produse care conțin salmiac (clorură de amoniu) sau săruri de sodiu.
- Daune – Repararea oricăror deteriorări în timpul perioadei de garanție trebuie consultată cu Contractantul acoperișului / fațadei și se poate face numai cu aprobarea acestuia. Repararea daunelor pe suprafețe mici se efectuează cu ajutorul lacurilor de reparații, care sunt respirate în aer. Vopsirea suprafețelor mari este, de regulă, posibilă numai cu ajutorul vopselelor industriale speciale adaptate pentru renovarea acoperirilor. Suprafața care urmează să fie vopsită trebuie limitată la locurile care necesită acest lucru (zgârieturi la stratul metalic, focare de coroziune etc.).
- Pregătirea suprafeței pentru vopsire trebuie făcută în conformitate cu regulile general acceptate. Îndepărtați întotdeauna cu atenție orice semne de coroziune – de preferință cu perii speciale sau șmirghel cu granulație fină. Apoi, trebuie să ștergeți bine suprafața reparată. Pentru degresarea suprafeței, puteți utiliza benzină sau apă de extracție cu adăugarea de agenți tensioactivi (de preferință cu adăugarea soluției de amoniac 1-2%). Zonele reparate pot prezenta diferențe de culoare în comparație cu culorile originale ale foii datorită influenței naturale a fenomenelor atmosferice (îmbătrânirea lacului sub radiații uv).
NOTĂ – Normele de sănătate și siguranță trebuie respectate cu strictețe în timpul inspecției, curățării, întreținerii și reparațiilor. Viking Profil nu este responsabilă pentru accidentele care rezultă din acțiunile de mai sus.
Observatii Finale
- Utilizați foarfece electrice vibratoare sau foarfece de mână pentru a tăia foi. Este interzisă utilizarea uneltelor care provoacă deteriorarea stratului de lac și zinc în timpul tăierii din cauza eliberării de căldură, cum ar fi polizoarele unghiulare.
- Pe acoperiș puteți merge numai în pantofi cu talpa moale. Înainte de a începe să mergeți pe acoperiș, trebuie să înșurubați toate șuruburile.
- Deteriorarea minoră a stratului de acoperire în timpul instalării poate fi vopsită cu vopsea de retuș. Suprafața trebuie curățată de murdărie și grăsime.
- Așchiile de oțel rămase după tăiere și găurire trebuie îndepărtate cu ajutorul unui perii moale, deoarece ruginirea provoacă deteriorarea suprafeței foilor.
- Murdăria care se formează în timpul lucrărilor de asamblare și în timpul duratei de viață trebuie îndepărtată de produsele normale de curățare.
- Nu este permisă utilizarea lucrărilor din tablă (inclusiv capace de coș de fum, plăci de jgheab etc.) din foi de cupru pe acoperișurile și fațadele acoperite cu foi galvanizate.