DECRA – Tigla metalica cu roca

Decra CLASSIC

Preturile contin TVA si sunt valabile incepand cu luna Mai 2020:

40.3 lei/ modul

86.1 lei/mp util

  • Transportul este gratuit.
  • Pentru comanda se achita 30% din valoare in avans, iar 70% la livrare
  • Pentru plata 100% in avans, vet primiti o reducere suplimentara de 3%.
  • Pentru cantitati mari, veti beneficia de o reducere
  • Pe parcursul anului pot fi campanii promotionale de care beneficiati
Decra Classic

Sistemul de acoperis Decra Classic

Insumaează toate atributele tehnice și estetice ale unui acoperiș, fapt care conferă calificativul EXCELENT țiglei metalice cu piată naturală Decra Classic, făcând-o preferata pieței de profil din toată Europa.

Decra Classic propune o formă matură și consacrată, modelată de-a lungul timpului până la atingerea perfecțiunii estetice. Formatul de dimensiune mare, delimitat de o dublă profilare laterală și o curbură amplă la partea inferioară duc la un aspect fluid, modelat parcă de curgerea naturală a apei. Infațișarea de ansamblu ne duce cu gândul la acoperișurile caselor în stil neoromânesc ce încă mai pot fi admirate în centrele vechi ale orașelor din sudul Romaniei.

Țigla metalică cu acoperire de piatră Decra Classic este alegerea preferată a arhitecților și beneficiarilor în majoritatea proiectelor urbane, acest produs vine cu o paletă coloristică debordantă. Structura intrinsecă a materialului este de asemenea propusă în toate variantele constructive, și anume 0,5 mm cu galvanizare cu Zinc-Magneziu 250 g/mp

Specificații tehnice:

Pantă minimă12°
Pantă maximă90°
Suprafață de acoperire1260 x 368 mm
Grosime oțel0,5 mm
Acoperire2,16 pc / m²
Greutate per m²6,58 kg
Greutate modul2,95 kg
Protecție ZnMg250 g/m²

Insumarea tuturor atributelor tehnice și estetice dau un calificativ superlativ țiglei metalice cu piată naturală Decra Classic, făcând-o preferata pieței de profil din toată Europa.

Related posts