ACOPROM S.R.L.

Cine suntem?

Ne-am creat, din dorința de a oferi clienților noștri produse și servicii de calitate, la un preț corect.

În fiecare zi încercăm să îi ajutăm, iar cei mai mulți, sunt partenerii noștri de mulți ani.

Ceea ce ne bucură, dar și ne responsabilizează. Dar este bucuria și satisfacția, pentru care continuăm să facem ceea ce facem, zi de zi, de la începutul anului 2013.

Ne bucurăm să putem ajuta oamenii să-și îndeplinească visele. Să-și construiască case, hale, pensiuni, ferme, tot felul de proiecte formidabile, iar noi să îi putem ajuta cu acoperișul. E o bucurie să vezi, zi de zi, oameni care își îndeplinesc visele, la care contribuim și noi.

Sunt peste 1600 de proiecte, rezidențiale, industriale sau turistice. Acoperite cu sisteme metalice de acoperiș, comercializare de noi. Situate în toate județele din România, dar și în multe țări din Uniunea Europeană.

Dintre toate acoperișurile livrate de Acoprom, nu am avut niciun acoperiș sau sistem pluvial, decolorat, exfoliat sau corodat. Și dacă acest lucru se va întâmpla, în perioada de garanție, din cauza produsului necorespunzător. Ne vom asuma responsabilitatea înlocuirii acelor produse, împreună cu partenerii noștri.

Garantăm grosimea produselor noastre, că este cea reală, fără toleranțe negative. În cazul în care din greșeală s-ar întâmpla să nu ne ținem de cuvânt, vom reface și livra comanda, integral, fără niciun cost din partea beneficiarului.

Dacă sunteți clientul nostru și veți avea nevoie de completări mici sau mari, vă vom ajuta cu orice produse, niciodată nu am lăsa un client fără să îi livrăm, chiar și o cutie de șuruburi dacă era nevoie, sau chiar o coală de tablă. Ne rezervăm dreptul de a nu livra completări mici persoanelor care nu sunt clienții noștri. Pentru că considerăm, că acest lucru este obligația partenerului cu care s-a colaborat de la început, pentru acel sistem pluvial sau de acoperiș.

Ne alegem cu mare grijă furnizorii și produsele pe care le comercializăm. Încât acestea să fie de cea mai bună calitate, la un preț corect pentru beneficiarul final. Produse de un producător și dintr-un material de încredere.

Suntem recunoscători beneficiarilor noștri pentru încrederea acordată. Pe care credem că am confirmat-o, datorită creșterii numărului acestora și a recomandărilor, an de an.

Ce facem?

Încercăm să vă sprijinim și să vă informăm în luarea deciziei corecte pentru acoperișul dumneavoastră. Noi credem că o persoană informată va lua o decizie mai ușor. Și de cele mai multe ori, o decizie mult mai bună.

Cum vă putem ajuta?

Vă punem la dispoziție informații și întregul sistem de acoperiș metalic. Începând de la tigla metalică, tigla metalică acoperită cu piatră, tablă fălțuită cu click, tablă cutată, jgheaburi și burlane, ferestre de mansardă, casete de perete, folii anticondens, confecții speciale din tablă, cât și alte accesorii pentru acoperiș.

Realizăm un planotaj și un necesar cât mai exact, pentru a limita pierderile de material și a îmbunătăți estetica acoperișului dumneavoastră.

Vă putem ajuta cu producția personalizată a acoperișului dumneavoastră (culoare, model, grosime, dimensiune). Cât și cu producerea a diferite profile metalice pentru acoperiș. Aticuri, pervaze, casete de perete sau alte profile metalice pe care le putem realiza la dimensiunea, grosimea și culoarea cerută de dumneavoastră.

Cum facem asta?

Deținem utilaje pentru debitarea, îndoirea și roluirea tablei. Cu care putem realiza la comandă orice tip de profil metalic, casetă de perete, cutii metalice. Putem prelucra materiale cum sunt: aluminiu, titan-zinc, cupru, inox, tablă, tablă colorată.

Colaborăm cu cei mai mari producători din România și Europa.

Pentru durabilitatea și fiabilitatea unui acoperiș metalic, folosim oțel de înaltă calitate. Ceea ce face ca aceste sisteme să fie durabile și să garanteze calitatea produselor ACOPROM.

Folosim oțel de la cele mai importante oțelării din Europa:

Iar ca parteri de productie, colaboram cu:

Sistemele metalice de învelitoare:

Este important pentru un acoperiș durabil și fiabil să se folosească un sistem complet de calitate. Toate componentele care intră în componența acestuia sunt importante pentru durabilitatea sa: tigla metalică / tablă fălțuită cu click, profilele de închidere, șuruburile de prindere, folia de difuzie a vaporilor. Toate aceste produse le oferim la cel mai înalt nivel de calitate.

Oferim 10 modele de tiglă metalică, 19 modele de tablă cutată și 5 modele de tablă fălțuită cu click.

Modelele de tiglă metalică sunt:

  • Impro: CLASIC, ALFA®, OMEGA®, GAMMA®, BETA®
  • Viking Profil: KORAL, KRON, RUBIN PLUS, ARAD OPTIMA
  • Roofart: Umbrella

Aceste modele sunt disponibile într-o gamă variată de culori și texturi, în funcție de dorințele clientului.

Pentru tigla metalică, tablă fălțuită cu click și tablă cutată, realizăm un planotaj pe baza măsurătorilor din teren, iar panourile de oțel sunt livrate la lungimea necesară în plan. Avantajul clientului față de panourile standard constă în limitarea pierderilor, ușurința și rapiditatea montajului, aspectul estetic net superior nefiind nevoie de tăieri sau suprapuneri suplimentare pe planul învelitorii.

Garanția este cuprinsă între 10 și 50 de ani, pentru culoare și coroziune, în funcție de tipul tablei din care este produs acoperișul.

Tabla poate avea următoarele culori RAL: 1002, 1014, 1021, 1023, 3000, 3005, 3009, 3009 mat, 3011, 3011 mat, 5008, 5010, 6005, 6005 mat, 6009, 6011, 6029, 7016, 7022, 7024, 7024 mat, 7035, 8004, 8004 mat, 8012, 8012 mat, 8014, 8017, 8017 mat, 8019 mat, 8023, 9002, 9005, 9006, 9010. Sunt disponibile și table zincate (275 g/mp) sau zincate cu aluminiu (aluzinc).

Vezi gama de culori
Vezi material de sarja

Grosimea tablei poate fi 0.45 mm, 0.5 mm, 0.6 mm, 0.7 mm, 0.8 mm, 1 mm, 1.2 mm, 1.5 mm. Grosimea prezentată este grosimea reală fără toleranță negativă.

În general, termenele de livrare pentru produsele noastre în România sunt de 1-5 zile lucrătoare. Pentru comenzile speciale, pe care le importăm din Uniunea Europeană, termenul este de 4-15 zile lucrătoare.

Livrarea se face în toate județele din România.

Atuurile noastre sunt: un bun raport calitate-preț, rapiditatea producerii și livrării produselor pe șantier, portofoliul larg de produse și modele, asistența tehnică de specialitate, experiența și profesionalismul pe care încercăm să le demonstrăm în fiecare zi.

Faptul că putem oferi toate acestea clienților noștri ne oferă satisfacția și convingerea că facem un lucru de calitate. Iar feedback-ul pozitiv primit din partea clienților noștri, în urma colaborării, este recompensa noastră profesională.

Pentru o ofertă, ne puteți trimite o cerere pe e-mail.

Email: contact@acoprom.ro