ACOPROM S.R.L.

Cine este ACOPROM S.R.L. ?

Ne-am creat, din dorinta de a oferi clientilor nostri  produse si servicii de calitate, la un pret corect.

In fiecare zi incercam sa ii ajutam, iar cei mai multi sunt partenerii nostri de multi ani.

Ceea ce ne bucura, dar si ne responsabilizeaza.

Dar este bucuria si satisfactia, pentru care continuam sa facem ceea ce facem, zi de zi, de la inceputul anului 2013.

Sunt  peste 1400 de proiecte, rezidentiale, industriale sau turistice. Acoperite cu siteme metalice de acoperis, comercializare de noi. Situate in toate judetele din Romania, dar si in multe tari din Uniunea Europeana.

Dintre toate acoperisurile livrate de Acoprom, nu am avut nici un acoperis sau sistem pluvial, decolorat, exfoliat sau corodat. Si daca acest lucru se va intampla, in perioada de garantie, din cauza produslui necorespunzator. Ne vom asuma resposabilitatea inlocuiri acelor produse, impreuna cu partenerii nostri.

Garantam grosimea produselor noastre, ca este cea reala, fara tolerante negative. In cazul in care din greseala s-ar intampla sa nu ne tinem de cuvant, vom reface si livra comanda, integral fara nici un cost din partea beneficiarului.

Daca sunteti clientul nostru, si veti avea nevoie de complectari mici sau mari, va vom ajuta cu orice produse, niciodata nu am lasa un client fara sa ii livram, chiar si o cutie de suruburi daca era nevoie, sau chiar o coala de tabla.
Ne rezervam dreptul de a nu livra complectari mici persoanelor, care nu sunt clientii nostri. Pentru ca, consideram ca acest lucru are obligatia sa il faca partenerul cu care sa colaborat pentru acel sistem pluvial sau de acoperis.

Ne alegem cu mare grija furnizorii si produsele pe care le comercializam. Incat aceastea sa fie de cea mai buna caliate, la un pret corect pentru beneficiarul final. Produse de un producator si dintr-un material de incredere.

Suntem recunascatori beneficiarilor nostri, pentru increderea acordata. Pe care credem ca am confirmat-o, datorita cresterii  numarului acestora si a recomandarilor, an de an.

Ce facem?

Incercam sa va sprijinim si sa va informam, in luarea deciziei corecte, pentru acoperisul dumneavoastra.
Noi credem ca, o persoana informata, va lua o decizie mai usor.
Si de cele mai multe ori, o decizie mult mai buna.

Cum va putem ajuta?

Va punem la dispozitie informatii si intreg sistemul de acoperis metalic.  Incepand de la tigla metalica ,tigla metalica acoperita cu piatra, tabla faltuita cu click, tabla cutata, jgheaburi si burlane, ferestre de mansarda, casete de peret, folii anticondens, confectii speciale din tabla, cat si alte accesorii pentru acoperis.

Realizam un panotaj si un necesar cat mai exact, pentru a limita pirderile de material si a inbunatati estetica acoperisului dumneavoastra.

Va putem ajuta cu productia peronalizata a acoperisului dumneavoastra (culoare, model, grosime, dimensiune).
Cat si cu producerea a diferite profile metalice pentru acoperis. Aticuri, pervaze, casete de perete, sau alte profile metalice pe care le putem realiza la dimensiunea, grosimea si culoarea ceruta de dumneavoastra..

Cum facem asta?

Detinem utilaje pentru debitarea, indoirea si roluirea tablei. Cu care putem realiza la comanda orice tip de profil metalic, caseta de perete, cutii metalice. Putem prelucra materiale cum sunt: aluminiu, titan-zinc, cupru, inox, tabla, tabla colorata.

Colaboram cu cei mai mari producatori din Romania si Europa.

Pentru durabilitatea si fiabilitatea unui acoperis metalic, folosim otel de inalta calitate. Ceea ce face ca aceste sisteme sa fie durabile si garanteazanteaza calitatea produselor ACOPROM .

Iar ca parteri de productie, colaboram cu:

Sistemele metalice de invelitoare:

Important pentru un acoperis durabil si fiabil este folosirea unui sistem complet de calitate. Pentru un acoperis durabil sunt importante toate componentele care intra in componenta lui: tigla metalica / tabla faltuita cu click, profilele de inchidere, suruburile de prindere, folia de difuzie vapori. Toate aceste produse le oferim la cel mai inalt nivel de calitate.

Oferim 10 modele de tigla metalica ,19 modele de tabla cutata, 5 modele tabla faltuita cu click.

Modele de tigla metalica sunt:
Impro: CLASIC, ALFA®, OMEGA®, GAMMA®, BETA®
Viking Profil: KORAL, KRON, RUBIN PLUS, ARAD OPTIMA
Roofart: Umbrella
Aceste modele sunt disponibile intr-o gama variata de culori si texturi in functie de dorintele clientului.

Pentru  tigla metalica, tabla faltuita cu click, tabla cutata, realizam un panotaj pe baza masuratorilor din teren, iar panourile de otel sunt livrate la lungimea necesara in plan . Avantajul clientului fata de panourile standard sunt limitarea pierderilor, usurinta si rapiditatea motajului, aspectul estetic net superior nefiind nevoie de taieri sau suprapuneri suplimentare pe planul invelitorii.

Garantia este cuprinsa intre 10 si 50 de ani, pentru culoare si coroziune in functie de tipul tablei, din care este produs acoperisul.

Tabla poate avea urmatoarele culori RAL : 1002, 1014, 1021, 1023, 3000, 3005, 3009, 3009 mat, 3011, 3011 mat, 5008, 5010, 6005, 6005 mat, 6009, 6011, 6029, 7016, 7022, 7024, 7024 mat, 7035, 8004, 8004 mat, 8012, 8012 mat, 8014, 8017, 8017mat, 8019 mat, 8023, 9002, 9005, 9006, 9010. Sunt disponibile si table zincate (275g/mp) sau zincate cu aluminiu (aluzinc).

Vezi gama de culori
Vezi material de sarja

Grosimea tablei poate fi 0.45mm, 0.5mm, 0.6mm, 0.7mm, 0,8 mm, 1 mm, 1.2mm, 1.5mm.
Grosimea prezentata este grosimea reala fara toleranta negativa.

In general termenele de livrare pentru prosele produse in Romania, sunt  1-5 zile lucratoare.
Iar pentru comenzi speciale, pe care le importam din Uniunea Europeana, termenul este de 4-15 zile lucratoare.

Livrarea se face in judetele: Cluj, Bihor, Salaj, Satu-Mare, Maramures, Bistrita Nasaud, Alba, Mures, Sibiu, Brasov, Hunedoara, Arad, Timis, cat si in oricare alt judet  din Romania.

Atuurile noastre sunt: un bun raport calitate-pret, rapiditatea producerii si livrarii produselor pe santier, portofoliul larg de produse si modele, asistenta tehnica de specialitate, experienta si profesionalismul de care incercam sa dam dovada in fiecare zi.

Faptul ca putem oferi toate acestea clientilor nostri ne ofera satisfactia si convingerea ca facem un lucru de calitate . Iar feedback-ul pozitiv primit din partea clientilor nostri, in urma colaborarii, este recompensa noastra profesionala.

Pentru o oferta ne puteti trimite o cerere pe e-mail .

Email: contact@acoprom.ro