Ferestre de mansarda FAKRO

Fereastra de mansarda Fakro FTU-V U3

Fereastra de mansarda Fakro FTU-V U3 (articulare mediana,tamplarie din lemn, lacuite cu lac poliuretanic, dotate cu clapeta de aerare V40P)

Din aceste preturi veti beneficia de 17% reducere pentru aceasta fereastra. Se poate aduce orice produs din catalog la comanda.

Livrarea se face gratuit in 1-2 zile, in judetele: Cluj, Bihor, Salaj, Satu-Mare, Maramures, Bistrita Nasaud, Alba, Mures, Sibiu, Brasov, Hunedoara, Arad, Timis, Ilfov, cat si in orice judet  din Romania.Din preturile de mai sus puteti beneficia de reduceri in functie de cantitatea dorita.

Fereastra de mansarda Fakro FTU-V U3
 

Caracteristici:

  • lemn de pin de cea mai bună calitate, stratificat şi impregnat cu fungicid în vid, apoi lăcuit în trei straturi cu lac poliuretanic de culoare albă NCS S0502-Y (RAL 9010), care protejează eficient lemnul ferestrei împotriva umidităţii,
  • sistemul topSafe de consolidare construcţi ferestrelor de mansardă,
  • mâner de acţionare gama „Elegant” montat în partea de jos a ferestrei, (asigură şi blocarea în două poziţii de întredeschis),
  • montajul se face împreună cu rama de etanşare pe acoperişuri cu panta cuprinsă între 15° şi 90°,
  • ferestrele pot fi dotate cu accesorii oferite într-o gamă largă de modele şi culori,
  • garanţie 10 ani.
Pe acoperişuri cu panta cuprinsă între 15° şi 90°.
topSafe - nowatorski system wzmacniania konstrukcji okna

Fabricată în sistemul topSafe.

Certificate de TÜV SÜD

Posibilitatea de
a instala control electric.
Pot fi dotate cu accesorii oferite într-o gamă largă de modele şi culori.

Descriere

 

Fereastra FTU-V U3 este o fereastră cu articulare mediană lăcuită cu lac poliuretanic de culoare albă, creată în mod special pentru încăperile cu nivel ridicat de umiditate cum ar fi bucătării, băi, piscine. Ferestrele albe sunt tot mai utilizate şi în încăperi cu alte destinaţii, (birouri, săli de clasă) unde culoarea lor se potriveşte foarte bine.

Fereastra de mansarda Fakro FTU-V U3 (montata)

Related posts