Ferestre de mansarda FAKRO

Fereastra de mansarda Fakro FTP-V U5 Thermo

La cerere, sunt disponibile si alte dimensiuni si modele de ferestre.     Pe parcursul anului pot exista promotii, de care veti beneficia.

Fereastra de mansarda Fakro FTP-V U5 Thermo  – fereastra cu tâmplărie din lemn, dotate cu clapeta de aerare V40P şi geam supertermoizolator dublucameral.

Lista-de-preturi-FAKRO-Ferestre-de-mansarda-2020

Lista-de-preturi-FAKRO-Ferestre-pentru-acoperis-terasa-2020

Din aceste preturi veti beneficia de 17% reducere pentru aceasta fereastra. Se poate aduce orice produs din catalog la comanda.

Fereastra de mansarda Fakro FTS-V U2

Pe acoperişuri cu panta cuprinsă între 15° şi 90°.

topSafe - nowatorski system wzmacniania konstrukcji okna

Fabricată în sistemul topSafe.

Certificate de TÜV SÜD

Posibilitatea de a instala control electric.
Pot fi dotate cu accesorii oferite într-o gamă largă de modele şi culori.

  VIZUALIZARE: : PARAMETRI TEHNICI

Caracteristici

  • lemn de pin de cea mai bună calitate, impregnat cu fungicid în vid, apoi lăcuit în două straturi cu lac acrilic;
  • sistem topSafe;
  • mâner de acţionare gama „Elegant” montat în partea de jos a ferestrei (asigură şi blocarea în două poziţii de întredeschis);
  • montajul se face împreună cu rama de etanşare pe acoperişuri cu panta cuprinsă între 15° şi 90°;
  • ferestrele pot fi dotate cu accesorii oferite într-o gamă largă de modele şi culori;
  • garanţie 10 ani.

Descriere

Ferestre FTP-V U3 şi FTP-V U5 sunt ferestre bine echipate. Lemn lăcuit în două straturi, sistemul de 3 garnituri de etanşare şi clapeta de ventilaţie V40P cu reglare automată a debitului de aer. Clapeta de aerare V40P din dotarea ferestrelor de mansardă FAKRO asigură un flux constant de aer proaspăt chiar şi atunci când ferestrele sunt închise. Se poate monta opţional clapeta de aerare higrocontrol. Clapeta de aerare montată în tocul ferestrei face ca suprafaţa vitrată să fie cu până la 6% mai mare în comparaţie cu alte ferestre de mansardă cu dimensiuni similare, fapt ce asigură iluminarea mai bună a încăperilor.

Datorită construcţiei speciale (balamalele sunt amplasate la jumătatea înălţimii ferestrei), cerceveaua poate fi fixată în poziţie deschis sau poate fi rotită cu 180°, în vederea curăţării părţii exterioare a geamului. Mânerul de acţionare gama „Elegant” montat în partea de jos a ferestrei, asigură şi blocarea în două poziţii de întredeschis.

Ferestrele FTP-V U5 au geam supertermoizolator recomandat acolo unde se pune un accent special pe economisirea energiei termice.

Fereastra de mansarda Fakro FTP-V U3 (montata 2)

Livrarea se face gratuit  in judetele: Cluj, Bihor, Salaj, Satu-Mare, Maramures, Bistrita Nasaud, Alba, Mures, Sibiu, Brasov, Hunedoara, Arad, Timis, Ilfov, cat si in orice judet  din Romania.Din preturile de mai sus puteti beneficia de reduceri in functie de cantitatea dorita.

Fereastra de mansarda Fakro FTP-V U3 (montata 1)

Related posts