Tigla metalica modulara

Impro Zet®Roof si Zet®Look – Preturi

Preturi pentru Zet Roof si Zet Look, incepand cu Mai 2019 :

Pret/panou (TVA inclus) Grosime Vopsea Tipul otelului folosit Zincare Garantie

47.5 lei

0,5 mm 35qm Mat 35 standard 1-263 buc 275 gr/mp Z 30 ani

50.4 lei

0,5 mm 35qm HC-Herculit 1-263 buc 275 gr/mp Z 55 ani

44.5 lei

0,5 mm 35qm Mat 35 standard >263 buc 275 gr/mp Z 30 ani

47.5 lei

0,5 mm 35qm HC-Herculit >263 buc 275 gr/mp Z 55 ani

* HC – culori RAL disponibile: 3009, 7016, 7043, 8004, 8017, 9005
** TK – culori RAL disponibile: 7024, 8017, 9005

 • un modul are 0.805 mp acoperire efectiva.
 • pentru acoperirea unui mp, sunt necesare 1.24 buc

 

Tigla modulară de placă Zet® este un produs care diferă clar de soluțiile disponibile pe piață. Numărul de caracteristici care o distinge aduc beneficii semnificative din utilizarea acestui produs.

Specificații tehnice: Impro Zet®Roof si Zet®Look

lățimea eficientă: 1150 mm
lățimea totală: ~1212 mm
lungimea modulului: 363 mm (distanța dintre șipce 350 mm)
grosimea plăcii: 0,5 mm
înălțimea profilului: 50 mm
înălțimea de presare: 30 mm

 

Zet_Roof

Printre principalele avantaje ale țiglei modularne Zet® se pot menționa:
 • Lipsa de șuruburi pe suprafața de presare (presarea de tip „Z” acționează ca un sistem de încuietoare care elimină necesitatea de a capsa foaia de tablă în acest loc).
 • Această soluție reduce semnificativ folosirea medie de șuruburi.
 • Stratul organic HERCULIT® (35 µm), care asigură o rezistență mare la zgârieturi și alte daune mecanice și respectarea deplină de culori și a structurei de strat.
 • Presarea de tip „Z” care duce la formarea de umbre adânci între module.  Acest lucru face ca acoperirea în toate condițiile de iluminare, prezintă o unică formă dinamică.

 

 • De asemenea șuruburile devin mai puțin vizibile, ca și îmbinările orizontale între foiile de tablă
 • forma simetrică face ca direcția de montare să fie selectată după plac de către executor.
 • Simetria foiilor de tablă permite, de asemenea, aplicarea metodei de montare “de trecere” în care fiecare rânduri de foi de tablă sunt decalate în raport cu celelalte
 • Forma modulară și dimensiuniile compacte permițând utilizarea soluțiilor eficente în sfera de transport, în depozitarea eocnomică și organizarea lucrului în construcție.
 • Un sistem dedicat de accesorii și de montare care face o imagine de un sistem de acoperiș bine rafinat.

 

Zet_look1

Modularitatea – dimensiunea

Dimensiuniile compacte ale țiglelor modulare Zet®, față de acoperișurile din oțel, contribuie la îmbunătățiri semnificative în domeniul transporturilor, montării, economiei și în menajul deșeurilor. Datorită formei de modulare obținem un montaj rapid și eficient de acoperire reducând semnificativ costurile legate de aceasta.

Presarea verticală de tip „Z”

Trăsătura distinctivă a țiglelor modulare de placă Zet® este forma de presare (această soluție este protejată prin lege).

Țiglele tradiționale de placă au presarea înclinată spre suprafața modulului la un unghi drept.

În țigla modulară de placă Zet® s-a aplicta o soluție mai avansată: secțiunea transversală a suprafaței a două module și presarea între ele creează o formă de literă „Z”, iar ieșitura de presare este închinată la un unchi drept spre suprafața modulului de ma jos.

 ZET_LOOK_ROOF

O astfel de  construcție a profilului aduce o serie de beneficii:

 • promptitudine: montaj rapid și mai ușor, eliminarea necesității de folosire a șuruburilor pe suprafața presării (funcția de închizător cu arc)
 • estetică: lipsa de șuruburi pe suprafața de presare și numărul mai mic de șuruburi pe versantul de acoperiș. Îmbinăriile pe contactul a celor trei foi de tablă rămân mai puțin vizibile.
 • de asemenea presările de tip „Z” formează umbre adânci care maschează șuruburile și îmbinările orizontale a foiilor de tablă, oferind o acoperire de un caracter distinct, asemănător în percepția vizuală cu o țiglă tradițională ceramică
 • securitatea: apa care curge ocolește îmbinările orizontale ale foiilor de tablă

 

zamek

 

 

Presarea de tip „Z” adoptă în momentul plierii foiilor de tablă funcția de închizător cu arc. Aceasta  elimină necesitatea de a capsa în plus foaia de tablă cu șuruburi pe suprafața prestării.

Aceasta afectează în ceea ce privește siguranța și viteza de instalare, ca și de asemenea, estetica acoperirii prin reducerea numărului de șuruburi vizibile.

Zet_look Zet_look4 Zet_look3

Recomandări de instalare:

Transportul și montarea

Țigla modulară Zet® este livrată pe palete non-returnabile. Pentru transportul acoperișului nu necesită un transport specializat. O paletă conține 212,5 m2 de acoperire eficientă. Modulele ușoare permit de asemenea transportul la locul lucrărilor de montaj (de ex. scara de bloc), care pot fi efectuate de o persoană fără a fi nevoie de a utiliza echipamente avansate.

Din cauza construcției foiilor de tablă (presarea de tip „Z”) nu se poate ridica foiile de tablă din pachet ridicându-le direct în sus.

Înainte de a ridica foaia de tablă trebuie împinsă delicat câteva centimetri în față pentru a evita deteriorarea suprafaței foii de tablă – aceasta ilustrează desenul de mai jos.

Țigla modulară de placă Zet® este un profil simetric, din această cauză direcția de montare este liberă – înterprinderea poate să efectueze pe partea dreaptă sau stânga. Alegerea direcției de montare poate să depindă de ex. de estetică.

Trebuie lăsată distanța de 350 mm dintre șipce.

Montarea corectă a țiglelor modularne Zet® este metoda “de trecere” în care fiecare rânduri de foi de tablă sunt decalate în raport cu celelalte. Această soluție este posibilă datorită foilor de tablă simetrice.
Avantajul unor astfel de panouri de sistem este lipsa de puncte de contact pe marginea foiilor de tablă. De asemenea, nu apar în aceleași locuri liniile de îmbinări de-a lungul, ceea ce ridică estetica de acoperire.

montaz

Livrarea se face gratuit in judetele: Cluj, Bihor, Salaj, Satu-Mare, Maramures, Bistrita Nasaud, Alba, Mures, Sibiu, Brasov, Hunedoara, Arad, Timis, cat si in orice judet  din Romania.

Related posts