Tigla metalica modulara

Novatik Classic si Classic Duo – Preturi

Novatik Clasic Mat – 25 ani garantie

 • 20.2 lei /modul (TVA inclus)
 • 37.8 lei /modul duo (TVA inclus)

Novatik Clasic High Coat – 35 ani garantie

 •  25.6 lei /modul (TVA inclus)
 •  51.3 lei /modul duo (TVA inclus)

* Preturile sunt valabile incepand cu Luna Mai 2019.
* Pentru cantitati mari, veti beneficia de o reducere
* Pe parcursul anului pot fi campanii promotionale de care beneficiati
* Pretul este valabil in principiu pe tot parcursul anului

componenta_matt_450
Informatii tehnice:
 • Lungime totala : 1 340 mm
 • Lungime utila modul: 1 260 mm
 • Latime utila: 370 mm / 780 mm (modul duo)
 • Suprafata utila de acoperire: 0.46 mp / 0.92 mp (modul duo)
 • Numar module/mp: 2,15 module / 1.07 module duo
 • Panta acoperis: Minim 12°

 

 • Materie prima Mat : Oțel VoestAlpine Austria cu strat de protectie deZnMg 120g/mp si acoperire Colofer®  (Poliester) rugos 35microni, cu protectie de lack polyester pe fata inferioara a tiglei de 10 microni.

 

 • Materie prima High Coat : Oțel VoestAlpine Austria cu strat de protectie deZn 275g/mp si acoperire Colofer®Plus (Poliuretan/Poliamida) 50 microni, cu protectie de lack polyester pe fata inferioara a tiglei de 10 microni.

 

 • Grosime nominala:  Mat 0.5 mm / High Coat 0.51mm
 • Greutare /mp: Mat 4,76 kg/mp / High Coat 4.96 kg; Mat Duo 9,52 kg/mp/ High Coat Duo 9.92 kg/mp.
 • Culori disponibile Mat: Caramiziu (RAL 8004), Maro (RAL 8017), Maro brun (RAL 8019), Visiniu (RAL 3005), Gri (RAL 7016), Negru (RAL 9005).
 • Culori disponibile High Coat: Gri (RAL 7016), Negru (RAL 9005).
Garantie Novatik Classic ::
 • Novatik Classic Mat: 15 ani garantie estetica si 25 de ani garantie tehnica.
  Novatik Classic High Coat: 20 de ani garantie estetica si 35 de ani garantie tehnica.

659x757

Tigla metalica Novatik este prima tigla metalica in panouri mici produsa pe teritoriul romanesc. Aceasta este produsa in concordanta cu Directiva 89/106/CEE cu privire la apropierea actelor cu putere de lege si a celor administrative ale statelor membre, in legatura cu materialele de constructii.

Istoria tiglei metalice Novatik incepe in luna iulie a anului 2012, atunci cand s-a realizat inregistrarea la OSIM de catre Final Distribution.

Otelul din care sunt produse tiglele Novatik este stabil,rezistent si sigur. Tiglele metalice Novatik sunt realizate din otel cu acoperire Colofer®- marca inregistrata VoestAlpine Austria ,protejat de un strat de ZnMg de 120 g/mp si au grosimea nominala de 0,5 mm. Acest aliaj special ofera o mai mare stabilitate in conditii de ceata salina si o mai mare protectie in fata coroziunii, atat pentru suprafata, cat si pentru marginile de taiere.

Profilul distinct al modulelor de tigla metalica Novatik Classic Mat asigura o stabilitate ridicata intregului acoperis, iar culorile sunt armonizate pe deplin, lucru ce transforma tigla metalica Novatik in varianta perfecta pentru constructii noi, dar si pentru renovari.

Avantajele unui sistem modern

Sistemul de invelitori Novatik Classic Mat, primul produs de acest tip din Romania, prezinta numeroase avantaje care il transforma in solutia ideala atat pentru constructii moderne, cat si pentru renovari.  Printre avantaje se numara:

Profil distinct. Designul tiglei metalice Novatik imbina aspectul tiglelor traditionale, cu rezistenta oferita de materialele si tehnologiile moderne, intr-o forma deosebita. Dimensiunile au fost stabilite pentru a oferi la randul lor o serie de avantaje, precum:

 • depozitare si manipulare facila
 • reducerea spatiului pentru depozitare
 • folosirea mijloacelor de transport de gabarit redus (acces facil in mediul urban)
 • diminuarea pierderilor tehnologice la acoperisuri complexe

Greutate redusa. Designul si greutatea redusa a tiglelor garanteaza o buna functionare a acoperisului iar siguranta este garantata. Se pot face economii importante la structura de rezistenta a casei si la sarpanta daca se va tine cont de acest aspect.

18

Sistem de fixare solid. Modulele de tigla se fixeaza prin cuie sau suruburi in planul acoperisului, fixarea modulelor fiind usoara si sigura, mai ales ca nu necesita accesorii numeroase. Datorita sistemul de fixare in planul acoperisului si suprapunerilor perfecte ale modulelor, acoperisul Novatik este considerat unul dintre cele mai sigure sisteme de invelitori de pe piata.

Montaj facil. Datorita modelului simetric care permite suprapunerea modulelor in ambele sensuri (fie de la stanga la dreapta, fie de la dreapta la stanga) timpul de instalare se reduce semnificativ.

Tigla metalica Novatik Classic Mat – Accesorii

Novatik ofera o gama larga de accesorii dedicate acoperisurilor: ventilatii sanitare, ventilatii de camp, parazapezi, grile de ventilatie. Aspectul estetic al acoperisului, precum si ventilarea corecta si etanseitatea sunt asigurate de utilizarea corecta a accesoriilor.
Astfel te poti bucura de un acoperis solid, sigur si cu un aspect deosebit pentru o perioada indelungata.

Brosura Novatik PDF:
https://www.finaldistribution.ro/wp-content/uploads/2018/05/BROSURA.pdf

Ghid de instalare PDF:
https://www.finaldistribution.ro/wp-content/uploads/2017/06/Ghid-instalare-tigla-metalica-Novatik.pdf

Livrarea se face in judetele: Cluj, Bihor, Salaj, Satu-Mare, Maramures, Bistrita Nasaud, Alba, Mures, Sibiu, Brasov, Hunedoara, Arad, Timis, cat si in oricare alt judet  din Romania.

11

 

Related posts