Casete si panouri pentru perete

Panouri pentru fatade LINEA

Panouri pentru faţade LINEA®

Principalele avantaje ale panourilor pentru faţade sunt: montajul rapid şi facil, precum şi flexibilitatea în ajustarea învelişului cu forma faţadei.
Acest produs, este ideal pentru îmbinarea în zona faţadei cu alte tipuri de învelişuri, cum ar fi:
– casete de perete sau panourile LAMBDA® cu bavură ridicată.
Astfel, se asigură un efect vizual atractiv. În combinaţie cu gama largă de culori şi a texturilor de straturi de acoperire, se pot realiza proiecte de faţade originale.

În vederea compensării tensiunilor generate în urma dilatării termice a materialului, la montarea panourilor, trebuie ţinut cont de îndoirea părţii din faţă (curbare).

Vă oferim posibilitatea de perforare a casetelor într-o gamă largă de dimensiuni și forme. Detaliile sunt stabilite în mod individual cu departamentul comercial.

SKRIN®
  • Strat de protecție cu rezistență superioară la deteriorările de tip mecanic, cu o grosime de 20-40 μm. Mulțumită acestui fapt, acesta îndeplinește cele mai riguroase cerințe de rezistență a tablei la coroziunea atmosferică din mediile cu umiditate ridicată. Este disponibilă într-o paletă bogată de culori, descrise cu ajutorul șablonului universal RAL

Related posts