Tabla faltuita cu click

Tabla click Vikingprofil PD500 – Preturi

Tabla click Vikingprofil PD500 – Preturi incepand cu luna Aprilie 2024 :

Pret/mpDenumire produsGrosimeTipul vopseleiGrosime VopseaZincareGarantie
46 leiRAL-Poliester standard0,5 mmpoliester25qm225-275 gr/mp Zn10 ani
49 leiMat 35 standard (recomandat)0,5 mmpoliester35qm225-275 gr/mp Zn15 ani
65 leiTop MAT 35 (recomandat)0,5mmpoliester35qm275 gr/mp Zn20 ani
59 leiMat Ice 35 (recomandat)0,5mmpoliuretan35qm275 gr/mp Zn30 ani
74 leiPural Matt (recomandat)0.55mmpoliuretan50qm (mat)275 gr/mp Zn30 ani
124 leiImitatie Stejar0,5 mmpoliuretan50qm (mat)275 gr/mp Zn30 ani
85 leiAluminiu-titan cu poliuretan0,6mmpoliuretan35qm (mat)Miez Aluminiu, Titan, Magneziu si Mangan40 ani
53 leiZINCAT0,5 mm225 gr/mp Z10 ani
       
42 lei RAL-Poliester standard0.45 mmpoliester25qm200-275 gr/mp Zn10 ani
45 lei Mat 35 standard0.45 mmpoliester35qm200-275 gr/mp Zn15 ani
49 leiZincat0.45 mm200 gr/mp
 • preturile sunt in lei si contin TVA.
 • transportul este gratuit.
 • pentru cantitati mari, veti primi o reducere suplimentara.
 • preturile sunt calculate la cursul Euro de 4.95 lei.
 • pot exista promotii pe parcursul anului, de care veti beneficia.
 • Lista de preturi este supusa unor termeni si conditii.
 • Preturile sunt valabile pentru toatele cele trei modele de presare, S, FS, PS.

*Durata de viata este de minim 50 de ani, conform declaratiei de conformitate. La acelasi pret aceste panouri de tabla pot fi realizare cu sau  fara intariturile de pe  tabla. Pot deasemenea sa fie produse cu buza indoita pentru sortul de jgheab.  

Panourile din tablă fălţuită reprezintă una din cele mai vechi tehnologii utilizate în domeniul construcţiilor. Acum putem să vă propunem o soluţie modernă concretizată într-o soluţie clasică şi bine cunoscută: acoperişul fălţuit.

– Lungimea panourilor se execută la comanda clientului;
– Îmbinarea panourilor se realizează prin clik, fără a fi nevoie de o fălţuire suplimentară;
– Fiecare panou este prevăzut cu orificii de montaj;
– Există posibilitatea de a întări panourile cu ajutorul unor profilări suplimentare longitudinale.

Tabla faltuita cu click Vikingprofil PD500 se realizeaza la comanda, in Romania la fabrica Vikingprofil din Baicoi PH; pe orice culoare, grosime si lungime.

Preturile de mai jos se refera la achizitia stricta a panoului de tabla faltuita cu click, iar pentru achizitia unui sistem complect de invelitoare veti beneficia de o reducere.

Preturile sunt calculate pe metru patrat total.

Latime500 mm (latime efectiva)/
535mm (latime totala)
Grosime: 0.45; 0,50; 0.6 mm
Lungime0,5 ml – 9 ml
Accesorii: şuruburi, bureţi de etanşare, piese suplimentare din tablă
Paleta de culori: paleta de culori a producătorului
Material otel: DX51, S 280GD
Straturi de acoperire:poliester lucios – gr. 25 µm
poliester mat – gr. 35 µm
poliuretan – gr. 35qm
poliuretan – gr. 50 µm

ACOPERIRI DE PROTECȚIE DISPONIBILE

Tipul AcopeririGrosimea AcopeririRezistenta la CoroziuneRezistenta UVGaranție
Poliester Lucios – poliester25 μm*****10 de ani
Poliester Mat Structurat – poliester35 μm*****15 de ani
Alutytan ICEPUR – poliuretan55 μm*****40 ani
MAT ICE Dublu Vopsit – poliuretan60 μm*****30 ani
MAT ICE – poliuretan40 μm*******30 ani
PURMAT – poliuretan50 μm********30 ani

Scala de evaluare de la * la **** – unde **** înseamnă cel mai mare rating

Wiking tabla faltuita cu click

Culorile RAL disponibile sunt : 1002, 1014 crem, 1021, 1023 galben, 3000 rosu, 3005 visiniu, 3009 rosu rubiniu, 3009 mat, 3011 rosu, 3011 mat, 5008, 5010 albastru, 6005 verde, 6005 mat, 6009 verde inchis, 6011 verde deschis, 6029, 7016 gri antracit, 7022 gri inchis, 7024 gri, 7024 mat, 7035, 8004 caramiziu, 8004 mat, 8012 maro caramiziu, 8012 mat, 8014 maro ciocolatiu, 8017 maro inchis, 8017mat, 8019 maro mat, 8023, 9002 alb, 9005 negru, 9006 gri argintiu, 9010.

Sunt disponibile si table zincate (275g/mp) sau zincate cu aluminiu (aluzinc 185gr/mp).

Vezi gama de culori   

Livrarea se face in judetele: Cluj, Bihor, Salaj, Satu-Mare, Maramures, Bistrita Nasaud, Alba, Mures, Sibiu, Brasov, Hunedoara, Arad, Timis, cat si in oricare alt judet  din Romania.

Termenu de onorare este 4-10 zile de la lansarea comenzii cat si a avansului.

Declaratie Viking Profil

Garantie Viking Profil

Ghid montaj_Strong panel 500

Ghid montaj folie anticondens Vikingprofil

Tabla se livreaza ambalata pe paleti, cu bucati de polistiren intre coli, pentru a evita deteriorarea colilor in timpul transportului.

Sunt 14 episoade, pe care va recomand sa le vizualizati. Anumite accesorii si profile se fac la comanda.

https://www.youtube.com/watch?v=FxhU4DUyUwk&list=PLbZ3qJn-EK7I4O9KKik0VYkdZeScm40jw

TRANSPORT ȘI DEPOZITARE

 • În cazul colectării cu mijloace de transport proprii, mașina trebuie să aibă o platformă de încărcare deschisă.
 • Pe șantier, panourile trebuie depozitate in ambalajul oferit de fabrica, la umbra. Depozitarea în astfel de condiții nu trebuie să depășească 3 săptămâni de la data fabricației. După acest timp, ambalajul trebuie îndepărtat pentru circulația liberă a aerului. Timpul maxim de depozitare nu trebuie să depășească 6 luni de la data fabricației pentru mentinerea garanției.
 • Foliile de protecție sunt utilizate pentru a proteja și mai mult foile acoperite de deteriorări mecanice, solicitări și impacturi care pot apărea în timpul transportului, manipulării sau profilării. Foliile de protecție elimina riscul deteriorării, aveți in continuare obligația de a proteja în mod corespunzător foile în timpul depozitării sau al manipulării.
 • Se recomandă manipularea treptată a foilor de tabla, element cu element, înainte de fixarea acestora pe perete și/sau acoperiș. Îndepărtarea foliei de protecție de pe suprafața foii ar trebui să aibă loc în termen de trei săptămâni de la data fabricării foii de metal dacă mărfurile sunt depozitate în mod corespunzător, adică la o temperatură pozitivă, fără umiditate ridicată, fără lumina directă a soarelui. Nerespectarea condițiilor adecvate de depozitare a mărfurilor reduce timpul de înlăturare a ambalajului de protecție la trei zile de la data livrării mărfurilor.
 • Depozitarea necorespunzătoare poate provoca dificultăți în îndepărtarea foliei de protecție care poate lăsa urme de adeziv pe foile de tabla.

ÎNTREȚINERE ȘI SPĂLARE

Pentru a prelungi termenul de valabilitate al acoperișurilor și fațadelor din foi acoperite, acestea ar trebui inspectate și întreținute în mod regulat.

 • O dată pe an (de preferință primăvara), acoperișul/fațada trebuie revizuită pentru detectarea timpurie a posibilelor daune.
 • Curățarea tablei – Acoperișurile/fațadele din tablă necesită curățare cel puțin o dată pe an. Murdăria depusă poate provoca decolorarea inegală a culorii (rezultatul razelor ultraviolete inegale), precum și reducerea rezistenței la coroziune (murdăria reține umiditatea de pe suprafață, afectând-o treptat).
 • Zonele murdare și colorate pot fi curățate cu o perie moale și apă (temp. max. 60 °C). Dacă este necesar, un detergent ușor (pH 6÷7, soluție max. 10% ) poate fi adăugat în apă. Apa presurizata (max. 100 bar) poate fi folosita si pentru curățare, dar jetul de apa nu trebuie folosit prea aproape de suprafața foii (min. 30 cm) si nu trebuie sa fie perpendicular pe suprafață. La fitinguri, jetul de apă trebuie îndreptat în jos, astfel încât să se evite apa presurizată în golurile din jurul fitingurilor. Acoperirile vechi trebuie manipulate cu precauție extremă. Spălarea trebuie efectuată de sus în jos și întotdeauna zona curățată trebuie clătită bine imediat cu apă curată.
 • Nu utilizați pulberi pentru spălare, solvenți nitro, soluții de clor, remedii aromatice, precum și produse care conțin salmiac (clorură de amoniu) sau săruri de sodiu.
 • Daune – Repararea oricăror deteriorări în timpul perioadei de garanție trebuie consultată cu Contractantul acoperișului / fațadei și se poate face numai cu aprobarea acestuia. Repararea daunelor pe suprafețe mici se efectuează cu ajutorul lacurilor de reparații, care sunt respirate în aer. Vopsirea suprafețelor mari este, de regulă, posibilă numai cu ajutorul vopselelor industriale speciale adaptate pentru renovarea acoperirilor. Suprafața care urmează să fie vopsită trebuie limitată la locurile care necesită acest lucru (zgârieturi la stratul metalic, focare de coroziune etc.). Pregătirea suprafeței pentru vopsire trebuie făcută în conformitate cu regulile general acceptate. Îndepărtați întotdeauna cu atenție orice semne de coroziune – de preferință cu perii speciale sau șmirghel cu granulație fină. Apoi, trebuie să ștergeți bine suprafața reparată. Pentru degresarea suprafeței, puteți utiliza benzină sau apă de extracție cu adăugarea de agenți tensioactivi (de preferință cu adăugarea soluției de amoniac 1-2%). Zonele reparate pot prezenta diferențe de culoare în comparație cu culorile originale ale foii datorită influenței naturale a fenomenelor atmosferice (îmbătrânirea lacului sub radiații uv).

NOTĂ – Normele de sănătate și siguranță trebuie respectate cu strictețe în timpul inspecției, curățării, întreținerii și reparațiilor. Viking Profil nu este responsabilă pentru accidentele care rezultă din acțiunile de mai sus.

Observatii Finale

 • Utilizați foarfece electrice vibratoare sau foarfece de mână pentru a tăia foi. Este interzisă utilizarea uneltelor care provoacă deteriorarea stratului de lac și zinc în timpul tăierii din cauza eliberării de căldură, cum ar fi polizoarele unghiulare.
 • Pe acoperiș puteți merge numai în pantofi cu talpa moale. Înainte de a începe să mergeți pe acoperiș, trebuie să înșurubați toate șuruburile.
 • Deteriorarea minoră a stratului de acoperire în timpul instalării poate fi vopsită cu vopsea de retuș. Suprafața trebuie curățată de murdărie și grăsime.
 • Așchiile de oțel rămase după tăiere și găurire trebuie îndepărtate cu ajutorul unui perii moale, deoarece ruginirea provoacă deteriorarea suprafeței foilor.
 • Murdăria care se formează în timpul lucrărilor de asamblare și în timpul duratei de viață trebuie îndepărtată de produsele normale de curățare.
 • Nu este permisă utilizarea lucrărilor din tablă (inclusiv capace de coș de fum, plăci de jgheab etc.) din foi de cupru pe acoperișurile și fațadele acoperite cu foi galvanizate.

Related posts