Tabla cutata

Tabla cutata T200

T-200R

Tabla cutata T-200 este un produs conceput special pentru construcțiile industriale, inclusiv pentru depozitele cu suprafață de depozitare înaltă, centrele logistice și pentru obiectivele sportive. Se descurcă perfect și ca structură de rezistență în cadrul clădirilor de interes public, centrelor comerciale sau halelor de producție. Acestea sunt produse ce pot suporta sarcini înalte pe suprafețe mari. Sunt utilizate cel mai des pentru acoperișurile izolate. Posibilitatea de adaptare a dimensiunilor foii de tablă la proiectul dat reduce la minim deșeurile și oferă o execuție economică.

UTILIZARE:

  • construcții cu distanță mare între grinzi / piloni
  • obiective cu suprafață mare, centre comerciale, centre logistice și de producție (cu izolație), obiective de interes public.

Specificații tehnice

Lăţimea efectivă:840 mm
Lăţimea totală:883 mm
Lungimea foii max:14000 mm
Grosimea tablei:0,75-1,50 mm
Înălţimea profilului:200 mm

Prețul produsului se ofera la cerere clientului.

Stratul de acoperire este poliester interior (15 qm), iar zincarea este de 275 gr/mp zinc.

Culorile disponibile sunt alb RAL 9010 SI RAL 9002.

O tablă acoperită cu un strat de 15 µm de poliester având o suprafaţă netedă şi strălucitoare. Datorită grosimii reduse a stratului organic produsul este destinat în mod special întrebuinţărilor interioare şi pentru elemente de construcţii care nu sunt expuse în mod direct acţiunii factorilor atmosferici.

Livrarea se face in judetele: Cluj, Bihor, Salaj, Satu-Mare, Maramures, Bistrita Nasaud, Alba, Mures, Sibiu, Brasov, Hunedoara, Arad, Timis, cat si in orice judet  din Romania.

Livrarea comenzii se face in 2-10 zile, in functie de tipul otelului, grosime, culoare.

Related posts