Tabla cutata

Tabla cutata Vikingprofil TVP 150 – Preturi

Tabla cutata Vikingprofil TVP 150 se produce in Romania, se livreaza gratuit in 2-5 zile luctatoare la grosimea si lungimea dorita.

Tabla cutata Vikingprofil TVP 150 – Preturi disponibile incepand cu luna Iunie 2023:

Pret in euro/mp + tvaGrosimeVopseaGrosime zincLatime efectiva
14.940.75poliester15um840
17.520.88poliester15um840
19.921.00poliester15um840
26.271.25poliester15um840
31.571.50poliester15um840
 • Transportul este gratuit.
 • Grosimea este cea reala, fara toleranta negativa.
 • Se produce la lungimea ceruta
 • Pentru cantitati mari, veti primi o reducere de pret
 • Facturarea se face la cursul Banca Transilvania

ACOPERIRI DE PROTECȚIE DISPONIBILE

Tipul AcopeririGrosimea AcopeririRezistenta la CoroziuneRezistenta UVGaranție
Poliester Lucios25 μm*****10 de ani

Scala de evaluare de la * la **** – unde **** înseamnă cel mai mare rating

Date TehniceSpecificații
lățimea rolei1500 mm
lățimea efectivă868 mm
latime utila840 mm
grosime0.75 /0.80 / 0.88 / 0.90 / 1.00 / 1.15 / 1.20 / 1.25 / 1.50
greutate kg/ml8.62 / 9.18 / 10.01 / 10.33 / 11.47 / 13.20 / 13.75 / 14.32 / 17.17
masa kg/mp10.26 / 10.93 / 11.92 / 12.30 / 13.65 / 15.71 / 16.37 / 17.05 / 20.44
tip materialS280GD+Z / S320GD+Z
lungimea colii1200 – 15000 mm
acoperirepoliester lucios

TRANSPORT ȘI DEPOZITARE

 • În cazul colectării cu mijloace de transport proprii, mașina trebuie să aibă o platformă de încărcare deschisă.
 • Se recomandă manipularea treptată a foilor de tabla, element cu element, înainte de fixarea acestora pe perete și/sau acoperiș. Îndepărtarea foliei de protecție de pe suprafața foii ar trebui să aibă loc în termen de trei săptămâni de la data fabricării foii de metal dacă mărfurile sunt depozitate în mod corespunzător, adică la o temperatură pozitivă, fără umiditate ridicată, fără lumina directă a soarelui.
 • Nerespectarea condițiilor adecvate de depozitare a mărfurilor reduce timpul de înlăturare a ambalajului de protecție la trei zile de la data livrării mărfurilor.

ÎNTREȚINERE ȘI SPĂLARE

Pentru a prelungi termenul de valabilitate al acoperișurilor și fațadelor din foi acoperite, acestea ar trebui inspectate și întreținute în mod regulat.

 • O dată pe an (de preferință primăvara), acoperișul/fațada trebuie revizuită pentru detectarea timpurie a posibilelor daune.
 • Curățarea tablei – Acoperișurile/fațadele din tablă necesită curățare cel puțin o dată pe an. Murdăria depusă poate provoca decolorarea inegală a culorii (rezultatul razelor ultraviolete inegale), precum și reducerea rezistenței la coroziune (murdăria reține umiditatea de pe suprafață, afectând-o treptat).
 • Zonele murdare și colorate pot fi curățate cu o perie moale și apă (temp. max. 60 °C). Dacă este necesar, un detergent ușor (pH 6÷7, soluție max. 10% ) poate fi adăugat în apă. Apa presurizata (max. 100 bar) poate fi folosita si pentru curățare, dar jetul de apa nu trebuie folosit prea aproape de suprafața foii (min. 30 cm) si nu trebuie sa fie perpendicular pe suprafață.
 • La fitinguri, jetul de apă trebuie îndreptat în jos, astfel încât să se evite apa presurizată în golurile din jurul fitingurilor. Acoperirile vechi trebuie manipulate cu precauție extremă. Spălarea trebuie efectuată de sus în jos și întotdeauna zona curățată trebuie clătită bine imediat cu apă curată.
 • Nu utilizați pulberi pentru spălare, solvenți nitro, soluții de clor, remedii aromatice, precum și produse care conțin salmiac (clorură de amoniu) sau săruri de sodiu.
 • Daune – Repararea oricăror deteriorări în timpul perioadei de garanție trebuie consultată cu Contractantul acoperișului / fațadei și se poate face numai cu aprobarea acestuia. Repararea daunelor pe suprafețe mici se efectuează cu ajutorul lacurilor de reparații, care sunt respirate în aer. Vopsirea suprafețelor mari este, de regulă, posibilă numai cu ajutorul vopselelor industriale speciale adaptate pentru renovarea acoperirilor. Suprafața care urmează să fie vopsită trebuie limitată la locurile care necesită acest lucru (zgârieturi la stratul metalic, focare de coroziune etc.).
 • Pregătirea suprafeței pentru vopsire trebuie făcută în conformitate cu regulile general acceptate. Îndepărtați întotdeauna cu atenție orice semne de coroziune – de preferință cu perii speciale sau șmirghel cu granulație fină. Apoi, trebuie să ștergeți bine suprafața reparată. Pentru degresarea suprafeței, puteți utiliza benzină sau apă de extracție cu adăugarea de agenți tensioactivi (de preferință cu adăugarea soluției de amoniac 1-2%). Zonele reparate pot prezenta diferențe de culoare în comparație cu culorile originale ale foii datorită influenței naturale a fenomenelor atmosferice (îmbătrânirea lacului sub radiații uv).

NOTĂ – Normele de sănătate și siguranță trebuie respectate cu strictețe în timpul inspecției, curățării, întreținerii și reparațiilor. Viking Profil nu este responsabilă pentru accidentele care rezultă din acțiunile de mai sus.

Colorizarea

Viking Pruszynski garantează executarea comenzilor individuale în aceeași culoare (nuanță). Cu toate acestea, datorită complexității proceselor de acoperire, este posibil să aveți diferențe de nuanțe între livrări.

Prin urmare, răspunderea pentru culoare se limitează la o singură livrare.

Așadar, dacă comandați foi pentru un anumit lot, vă rugăm să indicați pe comandă sau să informați Comerciantul că aceasta este o continuare a comenzii nr… si eșantionul de culoare.

Următoarele culori pot diferi usor de realitate.

Tipuri de culori disponibile

Poliester Lucios 25 μm

RAL 9002

RAL 9010

Accesorii

LUCRǍRI DE TINICHIGERIE
Coamele şi prelucrările din tablă sunt un element indispensabil pentru oricare acoperiş realizat corect. Acestea au rol de protecție împotriva scurgerii precipitaţiilor şi a rafalelor de vânt, având totodată și un efect estetic benefic. Putem realiza orice piesa din tabla in atelierul propriu.

Ferestre de mansardă
Ferestre de mansardă – utilizarea ferestrelor noastre de mansardă permite folosirea podurilor, furnizând iluminare completă

Membrane anticondens
Avem posibilitatea sa lipim pe verso membranele anticondens DripStop sau SoundControl. Sau avem disponibile folii anticondens in 3 straturi, cu grosimi intre 120 si 200 grame, care se monteaza sub invelitoare sau fatada.

Benzi pentru coamă
Banda pentru coamă este utilizată pentru etanşarea plăcilor de acoperiş cu ventilaţie care se montează în ciorchini şi cu contact între ele. Se va monta sub coamă şi margini, sub plăcile de acoperiş, pe acoperişul deja montat.

Banda oferă o bună ventilaţie în condiţii de pantă şi protejează împotriva pătrunderii apei (zăpadă, ploaie) şi a mizeriei şi prafului.

TABLE PLANE
Livrăm material de oţel cu un grad de prelucrare mai scăzut sau mai ridicat, utilizat în executarea unei game largi de produse. Dispunem de o linie de tăiere şi croire a tablei plate şi rularea rolelor.

SISTEM CU JGHEABURI DE OŢEL
Utilizarea sistemului adecvat de burlane permite scurgerea eficientă a apei de pe acoperiş, ceea ce are importanţă esenţială pentru durabilitatea şi funcţionalitatea acestuia. Protejează de asemenea faţada clădirii de pagubele cauzate de umiditate.

Related posts