uncategorized

Tabla faltuita pentru acoperis – GreenCoat PLX Pro BT – SSAB Suedia

Mai multe detalii deste acest produs, gasiti la pagina producatorului.
https://www.ssab.com/products/brands/greencoat/products/greencoat-plx-pro-bt

Tabla fălțuită  este una dintre cele mai bune opțiuni de materiale pe le poți folosi pentru acoperișul casei tale. Remarcându-se prin caracteristici unice, acest tip de acoperiș atribuie arhitectului oportunitatea de a-și pune în practică imaginația și creativitatea, acoperișul din tablă fălțuită aducând o serie de avantaje estetice care îți vor face căminul să iasă din tipar prin eleganța designului, fără să faci compromisuri din punctul de vedere al funcționalității.

Tabla fălțuită este potrivită atât pentru clădirile tradiționale, cât și pentru cele moderne, integrându-se cu ușurință în orice proiect de casă. Limita este doar imaginația!

Rezultatul – un produs unic, din clasa premium pentru acoperișuri cu pante lungi.
Aici puteti vedea o lucrare frumoasa, dati click pe zoom.

380x360_GreenCoat-FAP-BT 370x370-GreenCoat-PLX-Legacy 378x378-GreenCoat-house

Tablă fălțuită cu design unic

Tabla fălţuită de la RoofArt utilizează o tehnică prin care arhitecţii şi tinichigiii capabili îşi pot pune în valoare creativitatea şi aptitudinile profesionale. Aceste acoperişuri se folosesc de întregul potenţial al avantajelor estetice ale oţelului vopsit.

Materialul se potrivește perfect în medii tradiţionale, dar oferă arhitectului şi posibilităţi nelimitate de a crea soluţii deosebite şi inovatoare.

Astfel, clădirile sunt puse în valoare atât de către particularitățile arhitecturale precum și de calitatea materialului prelucrat.

Care sunt avantajele unui acoperiș din tablă fălțuită

În primul rând, așa cum am menționat mai sus, estetica unui acoperiș din tablă fălțuită impresionează datorită avantajelor pe care le oferă oțelul vopsit. Așadar, acest material constituie atât o soluție eficientă pe termen lung în comparație cu alte tipuri de sisteme de acoperiș care nu sunt durabile – cum este, de exemplu, șindrila bituminoasă, dar și un plus estetic pentru întreaga construcție, care cu siguranță nu va trece neobservată.

Montajul acoperișului din tablă fălțuită, efectuat în mod corect, reduce la mimimum costurile de întreținere, astfel că nu sunt generate cheltuieli suplimentare de-a lungul timpului. Cu alte cuvinte, amortizarea investiției este un argument solid în favoarea acestei soluții pentru acoperiș.

Dacă siguranța este principalul lucru care te preocupă, trebuie să știi că acoperișul din tablă fălțuită trece cu bine testul timpului și poate rezista foarte bine atât la vânturi puternice, cât și la alte condiții nefavorabile.

În plus, având în vedere progresele tehnologice în care RoofArt investește permanent, reușim să fabricăm sisteme de învelitoare cu caracteristici îmbunătățite în mod constant.

Un alt aspect important este cel privitor la garanție. Protejarea investiției este o preocupare firească a oricărui om. Pentru că noi credem în produsele noastre și pentru că ne preocupăm permanent ca lucrurile care ies din mâna noastră să atingă cele mai înalte standarde de calitate, acoperișul din tablă fălțuită RoofArt are o durată medie de exploatare de 50 de ani, are o garanție anticoroziune de 30 de ani și o garanție pentru menținerea culorii de 15 ani.

Ce costuri are un astfel de acoperiș

Cheltuielile unui sistem de învelitoare eficient ar trebuie să fie privite ca fiind o investiție pe termen lung, în niciun caz ca pe o cheltuială în plus. Tocmai de aceea costul nu ar trebui să fie primul criteriu în funcție de care să alegem materialele, ci calitatea acestora și felul în care își demonstrează rezistența în timp.

Prețul unui sistem de învelitoare din tablă fălțuită se calculează în funcție de proiectul tău. Pentru detalii suplimentare privind costurile unui astfel de sistem și o eventuală evaluare, completează formularul de mai jos (sau sună?), iar echipa noastră va reveni cu detaliile solicitate în cel mai scurt timp posibil!