Tigla metalica Gerard

Tigla metalica Gerard Diamant

  • 39.69 lei/modul  (incepand cu Mai 2019)

  • 77.69 lei/mp util

Preturile sunt cu TVA inclus iar transportul este gratuit.

* Pentru comanda se achita 30% din valoare in avans, iar 70% la livrare.
* Pentru plata 100% in avans, vet primiti o reducere suplimentara de 3%.
* Pentru cantitati mari, veti beneficia de o reducere
* Pe parcursul anului pot fi campanii promotionale de care beneficiati
* pretul este valabil in principiu pe tot parcursul anului

 

Tigla metalica Gerard Diamant este inspirata de unul din cele mai rezistente si durabile materiale din lume. Produse de inventatorul tiglei metalice cu acoperire de piatra si liderul de piata de mai bine de 50 de ani, acoperisurile noastre au fost testate in conditii extreme de-a lungul timpului.

???????????????????????????????

Fie ca vorbim de cutremurele din Noua Zeelanda, de tsunami-urile din Japonia, de uraganele americane, de verile fierbinti din Australia, de iernile geroase din Siberia sau de caderile masive de zapada din cei mai inalti munti ai Europei, acoperisurile Gerard au rezistat impotriva celor mai puternice forte ale naturii.

Tigla metalica Gerard Diamant este disponibila in 17 variante coloristice: Charcoal, Chestnut, Spanish Red, Redwood, Cedar, Rosso, Pepper, Ashwood, Sage, Sapphire, Forest Green, Tuscany, Burgundy, Deep Black, Dark Silver, Patina Rosso, Patina Grey.

10% mai multa acoperire
Tigla metalica Gerard Diamant acopera o suprafata cu 10 % mai mare , ceea ce inseamna ca este necesar un numar mai mic de module pe metru patrat.

10% mai putin efort
Un modul cu 10% mai mare inseamna 10 % mai putin efort in ceea ce priveste achizitia de materiale si procesul de montare.

Dimensiuni modul – Tigla metalica Gerard Diamant

Lungime totala – 1335 mm
Lungime utila – 1270 mm
Latime de acoperire –  400 mm
Acoperire modul – 0.508 m²
Acoperire/ m² – 1.97 module
Greutate/ m² –  6 kg
Aplicabilitate la panta de minimum – 14° (25%)

componenta Gerard sait

6.Diamant sait

Livrarea se face in judetele: Cluj, Bihor, Salaj, Satu-Mare, Maramures, Bistrita Nasaud, Alba, Mures, Sibiu, Brasov, Hunedoara, Arad, Timis, cat si in oricare alt judet  din Romania.

Pentro o oferta cat mai exacta si completa va recoamndam sa ne trimiteti un plan de invelitoare, specificand tipul de acoperis dorit de dimneavoastra.

* la comanda se pot produce si alte forme si dimensiuni de profile

Gerard_Dimensiuni accesorii

 

Culori disponibile si termene de livrare

Frumusete naturala
Dincolo de funcţia sa esenţială, cea de protecţie eficientă, acoperişul Gerard se distinge de orice alt acoperiş, adăugându-i eleganţă şi caracter.

Cele şapte profile insiprate din modelele tradiţionale, într-o gamă generoasă de culori discrete şi naturale, oferă peste 40 de opţiuni care se pot adapta oricărui tip arhitectural. Acoperirea de piatră naturală se asortează cu textura faţadelor, în special a celor care pun în valoare materiale naturale.

Rezistenta in orice conditii:

Testări intensive, efectuate de laboratoare independente din toată lumea, au dovedit rezistenţa ţiglelor Gerard atât sub agresivitatea aerului salin din zonele de coastă cât şi sub constrângerile extreme din zonele montane de la mari altitudini.

Atât prin concepţie cât şi prin materiale, Gerard diminuează riscurile generate de intemperii violente, de cutremure sau chiar de incendii.

Vânturile de până la 200 Km/h nu afectează acoperişul Gerard, datorită sistemului unic de fixare a modulelor. Fixarea se face în planul acoperişului, în opt puncte (fiecare modul se prinde nu numai în caroiajul de lemn, ci şi de cele patru module înconjurătoare).

Furtunile puternice şi ninsorile abundente trec peste acoperişul Gerard fără să-l afecteze, tot datorită fixării sigure şi etanşe care elimină pericolul de infiltraţii.

Nici grindina puternică nu este un motiv de îngrijorare pentru proprietarii de acoperişuri Gerard.

Testele au arătat că acoperirea de piatră a ţiglelor Gerard nu este străpunsă nici de grindina cu diametrul de 90 de mm, iar când bucăţile de grindină au 30 de mm şi pot afecta alte tipuri de acoperiş, Gerard rămâne intact.

În timpul cutremurelor, greutatea de şapte ori mai mică a ţiglelor Gerard faţă de ţiglele ceramice sau de beton înseamnă un acoperiş care afectează mai puţin structura de rezistenţă a clădirii. În plus, acoperişul Gerard îşi păstrează structura intactă, reducând considerabil riscul prăbuşirii.

Şi în cazul incendiilor, Gerard oferă o maximă protecţie. Testele au arătat ca ţiglele Gerard rezistă la temperaturi de maxim 7600C, fără ca pe verso să apară flăcări, scântei sau fum.

Greutatea redusă devine şi de data aceasta un avantaj, structura uşoară a acoperişului oferind echipelor de intervenţie un timp mai îndelungat pentru a acţiona din interior la stingerea incendiului, riscul prăbuşirii acoperişului fiind şi în asemenea cazuri semnificativ redus.

 

 

Related posts