Tigla metalica Gerard

Tigla metalica GERARD HERITAGE

  • 42 lei/modul  (incepand cu Mai 2019)

  • 91.25 lei/mp util

Preturile sunt cu TVA inclus iar transportul este gratuit.

* Pentru comanda se achita 30% din valoare in avans, iar 70% la livrare.
* Pentru plata 100% in avans, vet primiti o reducere suplimentara de 3%.
* Pentru cantitati mari, veti beneficia de o reducere
* Pe parcursul anului pot fi campanii promotionale de care beneficiati
* pretul este valabil in principiu pe tot parcursul anului

 

Mai mult de 50 de ani de cercetare si dezvoltare au trecut din momentul lansarii tiglei Gerard Heritage. Tigla metalica GERARD HERITAGE este obtinuta prin presarea si profilarea tablei de otel, avand imprimate sapte amprente orizontale intr-un singur panou.

Fiecare panou este profilat pentru a realiza o suprapunere si imbinare puternica, beneficiind, de asemenea, de acoperire cu piatra naturala pentru un aspect estetic deosebit.

Gama Heritage este disponibila in 16 culori distincte: Chestnut, Spanish Red, Redwood, Charcoal, Cedar , Rosso, Ashwood, Sage, Sapphire, Forest Green, Deep Black, Dark Silver, Persian Blue, Tuscany, Patina Rosso, Patina Grey.

1. Gerard Heritage_SAIT

DIMENSIUNI MODUL – Tigla metalica GERARD HERITAGE

Lungime totala – 1320 mm
Lungime utila – 1250mm
Latime de acoperire-  369 mm
Acoperire modul – 0.460 m²
Acoperire/ m² – 2.17 module
Greutate/ m² –  6.4 kg
Aplicabilitate la panta de minimum – 12°(21%)

componenta Gerard sait

1. Heritage - la mare_SAIT

Livrarea se face in judetele: Cluj, Bihor, Salaj, Satu-Mare, Maramures, Bistrita Nasaud, Alba, Mures, Sibiu, Brasov, Hunedoara, Arad, Timis, cat si in orice judet  din Romania.

Pentro o oferta cat mai exacta si completa va recoamndam sa ne trimiteti un plan de invelitoare, specificand tipul de acoperis dorit de dimneavoastra.

* la comanda se pot produce alte forme si dimensiuni de profile

Gerard_Dimensiuni accesorii

Culori disponibile si termene de livrare

Frumusete naturala
Dincolo de funcţia sa esenţială, cea de protecţie eficientă, acoperişul Gerard se distinge de orice alt acoperiş, adăugându-i eleganţă şi caracter. Cele şapte profile insiprate din modelele tradiţionale, într-o gamă generoasă de culori discrete şi naturale.

Oferă peste 40 de opţiuni care se pot adapta oricărui tip arhitectural. Acoperirea de piatră naturală se asortează cu textura faţadelor, în special a celor care pun în valoare materiale naturale.

Rezistenta in orice conditii
Testări intensive, efectuate de laboratoare independente din toată lumea, au dovedit rezistenţa ţiglelor Gerard atât sub agresivitatea aerului salin din zonele de coastă cât şi sub constrângerile extreme din zonele montane de la mari altitudini. Atât prin concepţie cât şi prin materiale,

Gerard diminuează riscurile generate de intemperii violente, de cutremure sau chiar de incendii.
Vânturile de până la 200 Km/h nu afectează acoperişul Gerard, datorită sistemului unic de fixare a modulelor. Fixarea se face în planul acoperişului, în opt puncte (fiecare modul se prinde nu numai în caroiajul de lemn, ci şi de cele patru module înconjurătoare).

Furtunile puternice şi ninsorile abundente trec peste acoperişul Gerard fără să-l afecteze, tot datorită fixării sigure şi etanşe care elimină pericolul de infiltraţii.

Nici grindina puternică nu este un motiv de îngrijorare pentru proprietarii de acoperişuri Gerard.
Testele au arătat că acoperirea de piatră a ţiglelor Gerard nu este străpunsă nici de grindina cu diametrul de 90 de mm, iar când bucăţile de grindină au 30 de mm şi pot afecta alte tipuri de acoperiş, Gerard rămâne intact.

În timpul cutremurelor, greutatea de şapte ori mai mică a ţiglelor Gerard faţă de ţiglele ceramice sau de beton înseamnă un acoperiş care afectează mai puţin structura de rezistenţă a clădirii. În plus, acoperişul Gerard îşi păstrează structura intactă, reducând considerabil riscul prăbuşirii.

Şi în cazul incendiilor, Gerard oferă o maximă protecţie. Testele au arătat ca ţiglele Gerard rezistă la temperaturi de maxim 7600C, fără ca pe verso să apară flăcări, scântei sau fum.

Greutatea redusă devine şi de data aceasta un avantaj, structura uşoară a acoperişului oferind echipelor de intervenţie un timp mai îndelungat pentru a acţiona din interior la stingerea incendiului, riscul prăbuşirii acoperişului fiind şi în asemenea cazuri semnificativ redus.

 

Related posts