Tigla metalica Gerard

Tigla metalica GERARD SAKE

  • 42 lei/modul  (incepand cu Mai 2019)

  • 91.25 lei/mp util

Preturile sunt cu TVA inclus iar transportul este gratuit.

* Pentru comanda se achita 30% din valoare in avans, iar 70% la livrare.
* Pentru plata 100% in avans, vet primiti o reducere suplimentara de 3%.
* Pentru cantitati mari, veti beneficia de o reducere
* Pe parcursul anului pot fi campanii promotionale de care beneficiati
* pretul este valabil in principiu pe tot parcursul anului

 

Unul dintre materialele cele mai raspandite pentru acoperisurile traditionale este lemnul, iar acoperisurile de sindrila au inca un stil aparte, foarte apreciat.

Aspectul natural al acestui tip de acoperis a fost recreat prin modelul de tigla metalica GERARD SAKE, dar cu beneficiul adus de materiale si tehnologii moderne si incorporand caracteristici pentru instalare usoara si acoperire cu piatra naturala.

Tigla metalica GERARD SAKE acoperita cu piatra este disponibila in 16 variante coloristice: Charcoal, Chestnut, Deep Black, Spanish Red, Cedar, Rosso, Pepper, Aswood, Sage, Sapphire, Forest Green, Tuscany, Old, Bark, Sherwood, Galaxy.

Gerard-Shake-3

DIMENSIUNI MODUL – Tigla metalica Gerard SHINGLE

Lungime totala – 1320 mm
Lungime utila – 1260 mm
Latime de acoperire-  368 mm
Acoperire modul – 0.463 m²
Acoperire/ m² – 2.16 module Greutate/ m² –  6.6 kg
Aplicabilitate la panta de minimum – 15° (27%)

 

componenta Gerard sait

3. Shake - la munte_sait

Livrarea se face in judetele: Cluj, Bihor, Salaj, Satu-Mare, Maramures, Bistrita Nasaud, Alba, Mures, Sibiu, Brasov, Hunedoara, Arad, Timis, cat si in orice judet  din Romania.

Pentro o oferta cat mai exacta si completa va recoamndam sa ne trimiteti un plan de invelitoare, specificand tipul de acoperis dorit de dimneavoastra.

* la comanda se pot produce alte forme si dimensiuni de profile

Gerard_Dimensiuni accesorii

Culori disponibile si termene de livrare

Frumusete naturala
Dincolo de funcţia sa esenţială, cea de protecţie eficientă, acoperişul Gerard se distinge de orice alt acoperiş, adăugându-i eleganţă şi caracter.

Cele şapte profile insiprate din modelele tradiţionale, într-o gamă generoasă de culori discrete şi naturale, oferă peste 40 de opţiuni care se pot adapta oricărui tip arhitectural. Acoperirea de piatră naturală se asortează cu textura faţadelor, în special a celor care pun în valoare materiale naturale.

Rezistenta in orice conditii
Testări intensive, efectuate de laboratoare independente din toată lumea, au dovedit rezistenţa ţiglelor Gerard atât sub agresivitatea aerului salin din zonele de coastă cât şi sub constrângerile extreme din zonele montane de la mari altitudini. Atât prin concepţie cât şi prin materiale, Gerard diminuează riscurile generate de intemperii violente, de cutremure sau chiar de incendii.

Vânturile de până la 200 Km/h nu afectează acoperişul Gerard, datorită sistemului unic de fixare a modulelor. Fixarea se face în planul acoperişului, în opt puncte (fiecare modul se prinde nu numai în caroiajul de lemn, ci şi de cele patru module înconjurătoare).

Furtunile puternice şi ninsorile abundente trec peste acoperişul Gerard fără să-l afecteze, tot datorită fixării sigure şi etanşe care elimină pericolul de infiltraţii.

Nici grindina puternică nu este un motiv de îngrijorare pentru proprietarii de acoperişuri Gerard. Testele au arătat că acoperirea de piatră a ţiglelor Gerard nu este străpunsă nici de grindina cu diametrul de 90 de mm, iar când bucăţile de grindină au 30 de mm şi pot afecta alte tipuri de acoperiş, Gerard rămâne intact.

În timpul cutremurelor, greutatea de şapte ori mai mică a ţiglelor Gerard faţă de ţiglele ceramice sau de beton înseamnă un acoperiş care afectează mai puţin structura de rezistenţă a clădirii. În plus, acoperişul Gerard îşi păstrează structura intactă, reducând considerabil riscul prăbuşirii.

Şi în cazul incendiilor, Gerard oferă o maximă protecţie. Testele au arătat ca ţiglele Gerard rezistă la temperaturi de maxim 7600C, fără ca pe verso să apară flăcări, scântei sau fum.

Greutatea redusă devine şi de data aceasta un avantaj, structura uşoară a acoperişului oferind echipelor de intervenţie un timp mai îndelungat pentru a acţiona din interior la stingerea incendiului, riscul prăbuşirii acoperişului fiind şi în asemenea cazuri semnificativ redus.

 

Related posts