Tigla metalica produsa din otel SSAB Suedia

Tigla metalica Roofart Umbrella – otel S.S.A.B. Suedia

Cu o garanţie extinsă de 30 ani la culoare si 40 de ani pentru coroziune, acoperirea de vopsea pe bază bio, tratamente anticoroziune și pentru menținerea culorii, ţigla metalică Umbrella® răspunde celor mai exigente aşteptări. Toate acestea pentru un produs finit ce va asigura casei dvs. trăinicia şi aspectul impecabil.

Alegeți modelul de țiglă metalică care ce vi se potrivește

Țigla metalică Umbrella este produsă în două variante: cu prinderi ascunse (formată din panouri de două module) și clasică (panouri cu lungime maximă de 12 module). De asemeneamateria prima din care se realizeaza, este Mat Superior este realizată din oțel nordic SSAB.

Tigla metalica Roofart Umbrella – otel S.S.A.B. Suedia
Preturile pentru tigla metalica produsa in panouri mari sunt:

  • 56 lei/mp – 0.53MM – SSAB Suedia, GreenCoat Mica BT, 30µm
    Culori disponibile: RAL 3005, 3009, 7024, 7016, 8017, 8019, 9005.

Preturile pentru tigla metalica dublumodulara, sunt:

  • 60 lei/buc  – 0.53mm SSAB Suedia, GreenCoat Mica BT, 30µm

* Preturi incepand cu luna Iulie 2021
* Preturile contin TVA .
* Transportul este gratuit.
* Grosimea este cea reala, fara toleranta negativa.
*pentru cantitati mari, veti beneficia de o reducere

Cu o garanţie extinsă de 40 de ani, acoperiri de vopsele pe bază bio, tratamente anticoroziune și pentru menținerea culorii, tigla metalica Roofart Umbrella, produsa din otel S.S.A.B. Suedia răspunde celor mai exigente aşteptări. Toate acestea pentru un produs finit ce va asigura casei dvs. trăinicia şi aspectul impecabil.

new-guide-tile-classic

Tigla metalica produsa din otel S.S.A.B. Suedia este produsă în două variante: cu prinderi ascunse (formată din panouri de două module) și clasică (panouri cu lungime maximă de 12 module).

Material 0.53mm GreenCoat  (specificatii):

Proveniența materiei prime oțel nordic SSAB
Grosime 0,53 mm
Stratul de zinc 275 g/m²
Acoperirea GreenCoat Mica BT, 30µm
GreenCoat Mica BT are o suprafaţă exclusivă, texturată cu reflexii sclipitoare. A fost creată în mod special pentru a fi utilizată la profiluri de ţigle cu cerinţe estetice ridicate Produsul este fabricat conform patentului BT*, fiind în topul produselor ecologice
Grundul în culoarea vopselei

Click pe pagina producatorului pt. informatii suplimentare

Garanție

Durata medie de exploatare 50 ani
Garanția anticoroziune 40 ani
Garanția pentru menținerea culorii 30 ani

Livrarea se face in judetele: Cluj, Bihor, Salaj, Satu-Mare, Maramures, Bistrita Nasaud, Alba, Mures, Sibiu, Brasov, Hunedoara, Arad, Timis, cat si in oricare alt judet  din Romania.

Pentro o oferta cat mai exacta si completa va recoamndam sa ne trimiteti un plan de invelitoare, specificand tipul de acoperis dorit de dimneavoastra.

1

2 3 4 5

Pentru cine are timp si vrea sa vada o parte din povestea GreenCoat. In spatele unui produs de exceptie, sta o poveste, sta o cultura.

Related posts