uncategorized

Tigla metalica Roofart Umbrella – otel S.S.A.B. Suedia

Cu o garanţie extinsă de 35 ani la culoare si 50 de ani pentru coroziune, tratamente anticoroziune și pentru menținerea culorii, ţigla metalică Umbrella® răspunde celor mai exigente aşteptări. Toate acestea pentru un produs finit ce va asigura casei dvs. trăinicia şi aspectul impecabil.

Alegeți modelul de țiglă metalică care ce vi se potrivește

Țigla metalică Umbrella este produsă în două variante: cu prinderi ascunse (formată din panouri de două module) și clasică (panouri cu lungime maximă de 12 module). De asemeneamateria prima din care se realizeaza, este Mat Superior este realizată din oțel nordic SSAB.

Tigla metalica Roofart Umbrella – otel S.S.A.B. Suedia
Preturile pentru tigla metalica produsa la lungimile cerute de client in panouri mari sunt:

55 lei/mp – Umbrella® Mat Premium Plus

Iar preturile pentru un dublu-modul cu fixari ascunse este:

51 lei/ dublu-modul Umbrella® Mat Premium Plus

Preturi incepand cu luna Ianuarie 2024.

Producator tabla: Suedia, SSAB
Grosimea tablei: 0,53mm
Masa stratului de zinc: 275g/mp
Acoperire: GreenCoat Pural BT 50µm
Grund: în culoarea vopselei
Garanție anticoroziune: 50 de ani
Garanție la culoare: 35 de ani

* Preturi incepand cu luna Ianuarie 2023
* Preturile contin TVA .
* Transportul este gratuit.
* Grosimea este cea reala, fara toleranta negativa.
*pentru cantitati mari, veti beneficia de o reducere

OȚTEL NORDIC “BIO”

Țiglă metalică care rezistă în timp și în plus,  protejează mediul înconjurător. Acoperirea GreenCoat presupune că o parte considerabilă a materialului tradițional pe bază de produse fosile este înlocuită cu o componentă bio, provenită din uleiuri vegetale. În acest fel, produsele noastre contribuie activ la protecția mediului prin reducerea emisiilor de noxe în aer.

CANALE LATERALE DE SCURGERE
Modulele de țiglă metalică Umbrella sunt dotate cu o ambutisare ce permite suprapunerea perfectă a 4 panouri de țiglă, fără suprapuneri vizibile.  Existenţa celor două canale laterale de colectare a apei, protejează acoperișul de infiltraţiile accidentale din exterior și de acumularea condensului în interiorul sistemului.

UTILAJE PERFORMANTE

Investițiile în utilajele profesionale de ultima generație, în dezvoltarea produselor și a tehnologiilor de montare au ca scop obținerea celor mai mari performante sisteme de acoperiș existente pe piață.

ACCESORII DIN ACEEAȘI MATERIE PRIMĂ

Siguranța montării unui sistem complet de accesorii din aceeași materie primă și care se îmbină perfect. Nu vor apărea astfel probleme de funcționalitate sau diferențe de nuanță și calitate.

Alte beneficii ale unui acoperiș din țiglă metalică

Țigla metalică a devenit unul dintre cele mai populare materiale folosite pentru construirea acoperișurilor. Acestea atrag, în primul rând, prin durata mare de viață, RoofArt oferind o garanție anticoroziunie extinsă de până la 40 de ani pentru acest tip de acoperiș, alături de o garanție de 30 de ani pentru menținerea culorii.

În plus, dacă în urma unor inspecții periodice privind starea acoperișului se constată probleme – acoperișul este suficient de solid încât muncitorii să poată merge pe suprafața acestuia, pentru reparații. De obicei, problemele apar din din motive care țin de montaj. Dar acest lucru poate fi cu ușurință evitat prin utilizarea accesoriilor de acoperiș de la RoofArt.

De fapt, apelând la soluțiile complete pentru învelitori oferite de compania noastră, se reduc semnificativ posibilitățile apariției defecțiunilor. Astfel, vă propunem soluția completă pentru învelitoare, respectiv, toate accesoriile care asigură ermetizarea acoperișului: folii anticondens, coame, dolii, borduri fronton, racorduri la calcan, șuruburi etc.

Elementele de tinichigerie sunt confecţionate din aceeaşi materie primă precum panourile de ţiglă. Montajul unui sistem complet de învelitoare de la un singur producător reduce semnificativ riscul de apariție a problemelor tehnice sau estetice, îmbinarea precară a elementelor, diferențe de nuanțe între produse, decolorarea diferită în timp sau pierderea luciului, probleme de montaj sau garanție, toate acestea pentru a asigura durabilitate şi aspect uniform acoperișului.

Un acoperiș din țiglă metalică nu necesită o structură de rezistență extrem de masivă, având în vedere greutatea sa redusă, deci nu doar că economisești niște bani, dar nici nu folosești atât de mult lemn. Concomitent, este necesar mai puțin combustibil pentru transport, întrucât materialul este semnificativ mai ușor. Per total, un acoperiș din țiglă metalică este un mod bun de a-ți echipa casa cu o soluție de calitate pentru acoperiș, dar și de a-ți arăta grija față de mediul înconjurător.

Uleiul de rapiță este folosit în componența stratului de acoperire GreenCoat® a țiglei metalice RoofArt din clasele Mat Premium si Mat Superior. Această tehnologie contribuie la protecţia mediului şi reduce emisiile de noxe în aer.

Panourile din țiglă metalică sunt 100% reciclabile. Principalul material folosit de RoofArt este oțelul scandinav, care poate fi reciclat fără pierderi de calitate.

Aceste beneficii au un impact enorm asupra durabilității generale a materialului de acoperiș din industria construcțiilor.

Un alt mare avantaj este cel privitor la costurile generale ale investiției. Un acoperiș din țiglă metalică este foarte ușor, prin urmare, nu are nevoie de suportul structural pe care alte soluții pentru acoperiș îl necesită. Prin urmare, montarea poate fi mai facilă, ceea ce duce la o lucrare mai ușoară și la economisirea costurilor investite în structura de rezistență.

Acoperișul din țiglă metalică este o investiție pe termen lung, care își va arăta eficiența din punct de vedere economic pe măsură ce timpul trece. Asta, desigur, dacă pui alături materialele de cea mai bună calitate și montajul corect pe care îl oferă experiența și inovațiile RoofArt.

De altfel, misiunea companiei RoofArt este tocmai aceea de a oferi comunităţii soluţii durabile pentru acoperişuri și de a creşte gradul de calitate al lucrărilor efectuate pri tehnicile moderne de montaj.

Țigla metalică de la RoofArt este soluția cea mai potrivită pentru ca acoperișul casei tale să ofere confortul și siguranța de care are nevoie orice cămin, oferindu-ți performanță și eficiență la un preț corect. Te invităm să ne contactezi telefonic sau prin intermediul formularului de contact pentru mai multe detalii despre soluțiile noastre, iar echipa noastră îți va pune la dispoziție soluții personalizate, perfect adaptate proiectului tău.